Saturday, 30 January 2016

Pakej Honeymoon ke Bali 4H3M


Alhamdulillah, memasuki tahun baru 2016, pakej-pakej kami semakin dikenali ramai.

Jutaan terima kasih diucapkan untuk semua yang telah mempercayai kami mengendalikan percutian impian anda. 

Untuk pakej honeymoon 2016, pakej bulan madu ke Bali telah dikemaskini harganya.

Harga Baru: RM3200 per couple

Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Lebih 20 pasangan tahun lepas telah menikmati pakej bulan madu ini setelah diperkenalkan tengah tahun lepas.

Ya, anda dan pasangan, tunggu apa lagi?

Jooommm tempah sekarang!

Tarikh percutian terpulang kepada pasangan :)


Saturday, 16 January 2016

FB Page Solehah Travel



Jemput like page baru kami ya

Hanya perlu search : Solehah Travel

Dan tekan 'Like' 

Done!

Segala info terkini akan di-update dari semasa ke semasa.

Terima kasih

Tuesday, 24 November 2015

Macam mana nak melancong dengan murah dan bajet?


Teringin nak pergi tempat jauh-jauh? 

Korea? Lombok? Jepun? dan macam-macam lagi.

Pernah dengar Free Seat promo by Air Asia?

Haaaaa Free Seat ni Air Asia akan bagi banyak kali promo tapi travel date akan jadi lambat, maksudnya kalau Free Seat sekarang, kita book untuk travel hujung tahun 2016? Faham kan.

Tapi apa yang menarik ialah, sangat muraaaaaaaaaaaaaaaaah.

Kami pernah book tiket pergi balik ke Langkawi hanya RM100. Tiket pergi balik ke Terengganu hanya RM19! Sape nak bagi haha. Naik bas pun mahal lagi tau. Tiket luar negara pun sama. Boleh dapat bawah seratus lagi.

Point dia kena rajin tengok website Air Asia dan peka dengan cuti tahunan anda. 

Selamat mencuba!

Bila dah ada tiket tu, jangan lupa dapatkan pakej ground termurah dari kami ya!

Jom pergi travel!

Jom tempah tiket sekaranggg.


Whatsapp : 011-32288957 sekarang!





Pakej Honeymoon 2016

Hai semua! 
Kami membuka tempahan (baca: booking) untuk semua pakej honeymoon untuk sepanjang 2016 bermula sekarang!
Harga tetap dari sekarang hingga Dec 2016.
Masa terbaik untuk booking: 3 bulan sebelum penerbangan :) 
Deposit hanya 50% dari harga pakej penuh. 
Kami akan belikan tiket penerbangan dan hantar salinan pada emel anda. 
Jangan risau. Dah ramai couple yang menggunakan pakej kami. Dan semuaaa gembira Alhamdulillah.
Jadi, tunggu apa lagi? Daftar sekarang!




Jangan lupa follow kami di instagram : solehahtravel

Whatsapp : 011-32288957 sekarang!