Friday, 29 May 2015

Pakej ke Vietnam hanya RM599

 

Terfikir nak fly ke luar negara tapi bajet rendah?

Jom ikut kami ke Vietnam!
Dijamin puas hati punya.

Ramai yang dah sertai kami pada siri-siri lawatan yang lepas. Semua nak pergi lagi tau. Hehe


Berminat nak join trip kali ni?

Cepat daftar sekarang. Jangan ketinggalan.

Whatsapp ke Kak Sakura , 011-32288957.

Jangan lupa follow kami di instagram : solehahtravel



Thursday, 28 May 2015

Pakej Ground ke Bandung 2015


Anda dah ada tiket ke Bandung?

Kami ada pakej ground murah ke Bandung.

Ya, kami sedia membantu anda. Dengan syarat minimum peserta adalah 6 orang ya.


Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp Kak Sakura - 01132288957

Jangan lupa follow kami di instagram : solehahtravel


Pakej ke Krabi Promosi Cuti Sekolah

 

Jom kita ke Krabi dengan Air Asia untuk 3hari 2malam hanya dari RM1180 seorang!

Ajak kawan-kawan, mak abah, sedara-mara kita ke Krabi jom. Min 5 pax ya :)

3Hari 2Malam

Hari 01: Krabi Tour. Pasar Malam Krabi.
Hari 02: Island hoping. Aonang Beach Market,
Hari 03: Jungle Tour. Hatyai City Tour. Pulang ke Malaysia.

Krabi City Tour
Ketam gergasi, viewing point, fossil beach dan kelong Nemo

Island Hoping
Snorkeling di Chicken Island. Lunch di Tup Island. Poda Island dan Phranang Beach Cave.

Jungle Tour
Emerald pool Krabi hot Spring, lunch, Elephant Trekking.

Haytai City Tour
Floating market, lookout point, cable car, shopping Hatyai


Sekiranya berminat boleh terus whatsapp kami
Kak Sakura - 011-32288957

Jangan lupa follow kami di instagram : solehahtravel



Pakej Bali Honeymoon

 

Pagi semua!

Hari ni kami nak update semua pakej berkaitan dengan Honeymoon ke Bali.
Ada yang nak full package, ada yang nak ground sahaja, ada yang nak pakej mewah. Okay jangan risau. Kami ada semua untuk anda. Khas buat anda semua. 

Apa beza ketiga-tiga pakej ini?

Pakej All in - Pakej lengkap dengan tiket flight dan termasuk lah makan, hotel, tour, airport transfer, tourist guide.

Pakej Ground - Pakej tanpa tiket flight. Yang lain sama je. Ada makan, hotel, tour, airport transfer dan tourist guide. 

Pakej Mewah - Pakej ni pun sama jugak. Cuma pakej ni tak duduk dekat hotel. Tapi duduk di Villa Bidadari. Villa mewah yang ada private pool yang femes di Bali. 




Teringin nak ke Bali?

Boleh terus whatsapp Kak Sakura di talian 011-32288957 :)

Jangan lupa follow instagram kami : solehahtravel